Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور با بیان اینکه بانوان استان مرکزی با همسر و دختر شهید کاوه دیدار کردند، خانواده شهدا را پرچم‌داران عفاف و حجاب فاطمی در جامعه دانست. - اخبار استانها -

سردار داوود غیاثی‌راد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم دراراک، با اشاره به دیدار جمعی از بانوان استان مرکزی با خانواده شهید کاوه اظهار داشت: جمعی از بانوان استان مرکزی به همراه بنده با حضور در منزل شهید سردار سرلشکر محمود کاوه در استان خراسان فرمانده لشکر ویژه شهدا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهادت این سردار بزرگ از همسر و دختر شهید تقدیر و لوح ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح و لوح سردار سرلشکر مصطفی ایزدی فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین را به همسر و دختر شهید تقدیم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعدادی از بانوان استان مرکزی از شهرستان خمین، محلات و اراک که در همایش حمایت از جانبازان شیمیایی شرکت کرده بودند، در منزل سردار سرلشکر محمود کاوه شهیدی که شاگرد مقام معظم رهبری بود و درباره او مقام معظم رهبری فرمودند محمود کاوه شاگرد من بود و با شهادت خود استاد ما شد، گرد آمدند.

مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور ادامه داد: دختر و خواهر شهید کاوه در سخنانی به نقش و اهمیت فعالیت‌های فرهنگی بانوان اشاره کردند و از این اقدام شایسته بانوان استان مرکزی تقدیر کردند.

غیاثی‌راد تصریح کرد: همسر شهید کاوه بر این موضوع تاکید کردند که خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران باید فعالیت‌های فرهنگی خود را برای اجرای جهاد تبیین مقام معظم رهبری گسترش دهند که در مشهد مقدس این فعالیت‌ها در بین هزار و 800 نفر از خانواده شهدا و جانبازان ساماندهی کردیم.

وی عنوان کرد: هدف از سرکشی از خانواده شهدا زنده کردن یاد و خاطره ایثارگری‌ها، شهادت، حماسه‌ها، رزمندگی، فتوت، غیرت و جوانمردی شهیدان است همچنین ابلاغ مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح، مسئولان وزارت دفاع و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح و مسئولان لشکری، کشوری، مدیران و فرماندهان مبنی بر اینکه نشر و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس با زنده نگه داشتن یاد شهیدان است و بنا به فرموده مقام معظم رهبری زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.

مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور ادامه داد: از سوی دیگر سرکشی از خانواده شهدا زنده کردن حماسه مقاومت و ایثار است و شهدا همانند ستاره می‌مانند که راه را نشان می‌دهند بنابراین هر چه پاسداشت، نکوداشت، بزرگداشت و عزت و عظمت به این مسیر فرهنگ ایثار و شهادت دهیم در حقیقت الگوسازی برای جوانان دیروز و امروز و برای جامعه فرهنگی، نظامیان، فرهنگیان، دانش‌آموزان و دانشجویان است.

غیاثی‌راد عنوان کرد:  در تمام اقشار بزرگ و کوچک، مرد و زن، پیر و جوان، دانش‌آموز و دانشجو، اصناف و بازاریان، ترک، کرد، لر، بلوچ، عرب و عجم و زرتشتی و مسیحی هر کدام به این میهن، اسلام و راه و مکتب امامین انقلاب، شهیدانی تقدیم کردند که می‌توانند برای نسل بعدی و دهه نودی‌ها الگو، اسوه و نمونه باشند.

وی بیان کرد: نشر آثار شهدا، یاد و خاطره آنها و ویژگی‌های فردی، اجتماعی، خانوادگی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی آنها می‌تواند وسیله‌ای برای درس در دانشگاه‌ها و مدارس باشد و برای دانشمندان دانشمندی همانند چمران می‌تواند الگو و نمونه باشد که به عنوان وزیر دفاع وزارتخانه خود را در جبهه‌ها ایجاد و به سبب جنگ  در خوزستان زندگی کرد و برای وزرا نیز وزیری همانند شهید تندگویان الگو باشد.

برنامه‌های هفته عفاف و حجاب بسیج جامعه زنان زنجان تشریح شداجرای طرح عفاف و حجاب از دستگاه‌های اجرایی زنجان آغاز می‌شود

مسئول فرهنگی شورای هماهنگی رزمندگان کشور با اشاره به شخصیت سرلشکرشهید کاوه گفت: شهید کاوه شهید استان خراسان و فرمانده لشکر این استان بود که باید با توجه به اینکه استان خراسان مرکز تردد بالای اعراب، اروپاییان، آفریقایی‌ها و غیره برای زیارت امام رضا(ع) است، کتاب زندگینامه شهید کاوه به زبان‌های مختلف بین‌المللی از جمله زبان عربی، کردی و غیره ترجمه و در اختیار زائران قرار گیرد.

غیاثی‌راد خاطرنشان کرد: در سراسر کشور شهید کاوه به عنوان فرمانده لشکر ویژه شهدا نیروهای رزمنده‌ای داشت که از همدان تا استان مرکزی و از استان مرکزی تا سمنان، زنجان و قزوین فرمانده شهید کاوه بوده و از همه این استان‌ها برای لشکر ویژه شهدا نیرو رفته و اکنون رزمندگان یاد و خاطره شهید کاوه را زنده نگه می‌دارند بنابراین شهید کاوه یک شهید ملی و بین‌المللی است.

انتهای پیام/713/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانوان استان مرکزی همسر و دختر شهید مقام معظم رهبری خانواده شهدا عفاف و حجاب یاد و خاطره غیاثی راد شهید کاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید امور ایثارگران کشور با اشاره به کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری فرزندان در جامعه ایثارگری از استخدام همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت و پاسداشت روز معلم در جمع خانواده‌های شهدا و اساتید و نخبگان شهرستان بابل، شهید مطهری را الگوی تعلیم و تربیت عنوان و اظهار کرد: ایشان غیر از لباس تعلیم و تربیت بر تن، میدان‌دار مبارزه و رفع شبهات هم بودند.

وی افزود: پاداش این الگو بودن شهید مطهری شهادت بود که خداوند به او بخشید.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه کمال و قله معلمی شهادت است، غایتی که همه ما برای آن می‌دویم و شهید مطهری با شهادت به آن رسید، تصریح کرد: کار معلم تربیت نفس است و انسان‌های جاهل را عالم می‌کند؛ شهید انسان‌های جاهل را بصیر می‌کند و به او زندگی کردن درست و مرگ درست را می‌آموزد.

قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر اینکه علم ابزار زندگی کردن است، اظهار داشت: ما تحصیل می‌کنیم و مدارک تحصیلی را در دوره‌های مختلف آموزشی اخذ می‌کنیم برای اینکه شغلی داشته باشیم و کسب درآمد داشته باشیم، شخصیت ما حول محور شغل و درسی که خواندیم شکل می‌گیرد اما شهدا هم زندگی کردن و هم چگونه ابدی شدن را به ما می‌آموزند پس آن‌ها معلمان بلند مرتبه تری هستند.

وی ادامه داد: همه شهدا و والدین و خانواده‌های شهدا و جانبازان و آزادگان معلم هستند چون در حال تربیت اطرافیان خود هستند و ایثارگران هم اصالت معلمی بر دوش دارند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آخرین وضعیت فرزندان شهید و جانبازان عنوان کرد: با اهتمام دولت همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد با هر مدرک تحصیلی استخدام می‌شوند مگر در موارد خاص که مشکل گزینشی داشته باشند.

وی با اعلام اینکه نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری قبل از این دولت ۲۰ درصد بود که در شرایط فعلی با همکاری دولت و مجلس به ۹ درصد کاهش یافته است، گفت: همه تلاش‌ها در این دولت سیزدهم این است تا قبل از پایان دولت نرخ بیکاری در خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران به زیر پنج درصد برسد.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: مشکلات بهبود اقتصادی و معیشتی هم دغدغه مردم است، البته در این دو سال یک همت جدی برای اینکه بخشی از این آلام مردم کم شود وجود دارد؛ وضعیت معیشت و درمان خانواده‌های شهدا و جانبازان نیز در سال‌جاری بهبود می‌یابد.

کد خبر 749876

دیگر خبرها

  • رادان: دشمن اصل مترقی حجاب را هدف قرار داده است
  • دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن حجاب است
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • دیدار با خانواده شهید عباسعلی الماس زاده در نقده
  • راهپیمایی بانوان ساوجبلاغی در حمایت از مجریان طرح نور
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب